Το Storymakers είναι έργο Erasmus +

Hammersmith and Fulham

Η LBHF είναι μια τοπική αρχή στο Δυτικό Λονδίνο, η οποία παρέχει υπηρεσίες και πληροφορίες για κατοίκους, τοπικές επιχειρήσεις και την τοπική κοινότητα. Η αρχή εξυπηρετεί διάφορες υποεξυπηρετούμενες κοινότητες, εργάζονται σε όλους τους τομείς, συμβάλλοντας στην παροχή συνεργειών σε όλους τους τομείς δράσης που σχετίζονται με τη νεολαία. Συνεργαζόμαστε με τοπικές επιχειρήσεις και οργανισμούς τρίτου τομέα (BBC Studios, The Arts + Entertainment Network, The Lyric Theatre, Imperial College, Royal College of Art και άλλοι) για να προσλάβουμε και να εκπαιδεύσουμε εθελοντές που εργάζονται με νέους σε κίνδυνο με διάφορους τρόπους . Για παράδειγμα, εργασίες έργου, ενημερωτικές συνεδρίες, ατομική υποστήριξη και δραστηριότητες βασισμένες στο πρόγραμμα σπουδών. Αυτό το έργο είναι σύμφωνο με τις προτεραιότητες της κυβέρνησης για να διασφαλίσει ότι όλοι οι νέοι έχουν την ευκαιρία και την καθοδήγηση να τους βοηθήσουν στις μελλοντικές τους αποφάσεις.

Teatr Grodzki

Το Bielskie Stowarzyszenie Artystyczne TEATR GRODZKI (The Bielsko Artistic Association Grodzki Theatre) ιδρύθηκε το 1999 στην πόλη Bielsko-Biala, στην περιοχή της Σιλεσίας, στην Πολωνία. Το 2004, το TEATR GRODZKI απέκτησε από τον Δήμαρχο του Bielsko-Biala ένα κτίριο βιομηχανικής κληρονομιάς (τεσσάρων ορόφων, 2.000 m2). Ο Σύλλογος δημιούργησε εκεί Μονάδα Επαγγελματικής Αποκατάστασης: τυπογραφία και βιβλιοδεσία, όπου εργάζονται 40 άτομα με αναπηρία. Στο κτίριο εγκαινιάστηκε και το Εργαστήριο Εργοθεραπείας, το οποίο προσφέρει παιδικό σταθμό για 30 άτομα με αναπηρία. Ο Σύλλογος απασχολεί περίπου 100 άτομα κάθε χρόνο και εξυπηρετεί τις ανάγκες περίπου 500 μειονεκτούντων δικαιούχων κάθε μήνα.


Ο Teatr Grodzki συνεργάζεται με κοινωνικά αποκλεισμένες ομάδες, συγκεντρώνοντας καλλιτέχνες, εκπαιδευτικούς, πολιτιστικούς φορείς και επιχειρηματίες, οικογένειες σε κίνδυνο, νεαρούς παραβάτες, θύματα αλκοολισμού και τοξικομανίας, ανέργους και όλους εκείνους που βρίσκονται μακριά από την κοινωνική και πολιτιστική ζωή.

Faculdade de Motricidade/ Universidade de Lisboa

Το Faculty of Human Motricity (FHM) / University of Lisbon (UL) είναι το μεγαλύτερο και πιο διάσημο πανεπιστήμιο στην Πορτογαλία και ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια στην Ευρώπη. Ανεξάρτητα από τις μεθόδους ή τα κριτήρια αξιολόγησης, το UL οδηγεί επίσης στις κύριες διεθνείς κατατάξεις και συγκαταλέγεται στα 200 κορυφαία πανεπιστήμια στον κόσμο.


Κληρονόμος μιας ακαδημαϊκής παράδοσης που εκτείνεται σε επτά αιώνες, το UL απέκτησε το σημερινό του καθεστώς τον Ιούλιο του 2013, μετά τη συγχώνευση του πρώην Τεχνικού Πανεπιστημίου της Λισαβόνας με το Πανεπιστήμιο της Λισαβόνας. Βρίσκεται στην καρδιά της πόλης της Λισαβόνας, προσφέρει σε ολόκληρη την κοινότητά του τα καλύτερα και πιο ποικίλα ακαδημαϊκά προγράμματα, υποσχόμενο να προσφέρει μια μοναδική και εμπλουτιστική εμπειρία.


Το UL είναι υπεύθυνο να κάνει την πόλη της Λισαβόνας μια από τις μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες πολιτισμού και επιστήμης, υποδέχοντας περισσότερους από 7000 ξένους φοιτητές κάθε χρόνο – περίπου το 14,5% του συνολικού αριθμού φοιτητών – από περισσότερες από 100 χώρες, που αναζητούν εκπαίδευση υψηλής ποιότητας , καθώς και μια διαφορετική κουλτούρα, ένα ευχάριστο κλίμα και τη φιλοξενία που έχουν να προσφέρουν η Λισαβόνα και η Πορτογαλία. Συγκεντρώνοντας πολλούς ακαδημαϊκούς τομείς, το UL βρίσκεται σε προνομιακή θέση να επιτρέπει τη σύγχρονη εξέλιξη της επιστήμης, της τεχνολογίας, των τεχνών και των ανθρωπιστικών επιστημών.


Η ποιοτική διδασκαλία, η έρευνα, η καινοτομία και ο πολιτισμός του UL προσελκύουν ένα αυξανόμενο αριθμό ταλέντων από όλο τον κόσμο.

Το Faculty of Human Motricity (FHM) είναι μέρος του Πανεπιστημίου της Λισαβόνας, του μεγαλύτερου πορτογαλικού πανεπιστημίου με 18 σχολεία, περίπου 50.000 φοιτητές και 4.000 δασκάλους, 2.500 τεχνικούς και 400 πτυχία. Το UL είναι το πιο διάσημο πορτογαλικό πανεπιστήμιο και ένα από τα κύρια ευρωπαϊκά ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, που υποδέχεται περισσότερους από χίλιους ξένους φοιτητές. Το FHM καλύπτει ένα ευρύ φάσμα τομέων σπουδών που ενδιαφέρουν διάφορους τομείς της κοινωνίας, με 5 πτυχία, 15 μεταπτυχιακά και 2 διδακτορικά (Ανθρώπινη Κίνηση & Εκπαίδευση). Η FHM έχει πολλές συνεργασίες με πανεπιστήμια, δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, αναπτύσσοντας σχέσεις στον επιστημονικό και παιδαγωγικό τομέα. Τα μαθήματα και τα μεταπτυχιακά του προγράμματα καλύπτουν τους τομείς της ανθρώπινης ανάπτυξης, της κινητικής συμπεριφοράς, των διαδικασιών αυτορρύθμισης και των μηχανισμών γήρανσης, με στόχο την προαγωγή της υγείας και της ευημερίας, καθώς και τη βελτίωση της απόδοσης στην οικογένεια, την κοινότητα, την εκπαίδευση, την υγεία, την απασχόληση. και τον αθλητισμό.


Synthesis

Η SYNTHESIS Center for Research and Education Ltd είναι ένας πρωτοπόρος οργανισμός που ξεκινά και υλοποιεί έργα με θετικό κοινωνικό αντίκτυπο, εστιάζοντας στην κοινωνική ένταξη στους τομείς της ενδυνάμωσης των νέων, της επιχειρηματικότητας, της ένταξης των μεταναστών, της βιώσιμης ανάπτυξης. Η SYNTHESIS είναι ένας από τους κύριους θεσμούς της χώρας στους τομείς της κοινωνικής επιχειρηματικότητας και της κοινωνικής καινοτομίας. Ίδρυσε και διευθύνει το HUB NICOSIA, ένα εκπαιδευτικό κέντρο και κοινότητα οργανισμών με πολιτιστικούς, περιβαλλοντικούς και κοινωνικούς σκοπούς. Διαχειρίζεται επίσης το SOCIAL CAFE, μια μοναδική πρωτοβουλία που στοχεύει στην ενδυνάμωση μεταναστών και προσφύγων. Οι κύριες ομάδες-στόχοι/δικαιούχοι μας είναι νέοι (συμπεριλαμβανομένων των NEET), εργαζόμενοι στον τομέα της νεολαίας, ενήλικες, ηλικιωμένοι, μετανάστες, πρόσφυγες και αιτούντες άσυλο, γυναίκες, άτομα με λιγότερες ευκαιρίες με και χωρίς αναπηρία.


Η SYNTHESIS διαχειρίζεται αποκλειστικές Μονάδες για την Εκπαίδευση Νέων και Ενηλίκων, την Ένταξη Μεταναστών, την Υποστήριξη της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας, τη Σχολική Εκπαίδευση, την Έρευνα και την Πολιτική και την ΕΕΚ και την Επιχειρηματικότητα. Σε στενή συνεργασία με τα ενδιαφερόμενα μέρη σε όλη τη χώρα και σε ολόκληρη την Ευρώπη, φέρνουμε καινοτομία και δημιουργικότητα, μέσω ψηφιακών, διαδικτυακών και κινητών εργαλείων, καθώς και μιας προσέγγισης πρόσωπο με πρόσωπο. Με αυτόν τον τρόπο, επιτρέπουμε την ισορροπία μεταξύ γνώσης (hard skills) και διαπροσωπικών δεξιοτήτων, ενδυναμώνοντας κάθε άτομο. Αναπτύσσουμε και υλοποιούμε έργα και παρέχουμε εργαλεία και μεθόδους που ανταποκρίνονται στις κοινωνικές ανάγκες, δημιουργούν κοινωνικές σχέσεις και διαμορφώνουμε νέες συνεργασίες για την πρόληψη του κοινωνικού αποκλεισμού ευάλωτων ομάδων.